Przepierdalansko
Tutejszy

Liczba postów: 55
|
Oświadczenie
Na życzenie Mecza, któremu ze względu na wiele miłych chwil i dysput, niekiedy filozoficznych, przychyliłem się do przekazania na na forum jego oświadczenia, skierowanego przede wszystkim do administracji:
Po tym co zobaczyłem i sposób w jaki zostało to uczynione, straciłem w stosunku do Ciebie resztki szacunku, jakie w znikomej ilości jeszcze miałem. Utwierdziłem się dodatkowo w przekonaniu, że jesteś jednak słabą pipką, która w ogniu krzyżowych pytań nie wytrzymuje presji i usuwa pojawiające się zagrożenie w postaci zasadnych uwag, ratując się jakże żałosnym banem 
Twoja słaba psychika potwierdziła po raz kolejny, że gdy grunt zaczyna palić Ci się pod nogami uciekasz w popłochu nie próbując wyjaśnić tej zapewne skomplikowanej sytuacji, pokazując przy tym jaką tępą masą tak naprawdę jesteś.
Niestety prawda w oczy kole a ratując się banem tylko pogrążyłeś i ośmieszyłeś się kompletnie, ale tak jest przecież najłatwiej, bo ostatnie słowo należy wówczas do Ciebie a na forum myślisz że w oczach reszty wyszedłeś na nieskazitelnego i stanowczego co rzecz jasna nie dało odwrotny efekt…Sprytne, ale zarazem kompletnie nieprzemyślane działanie.
Całe szczęście, że mam numery gg do normalnych osób, z którymi nie tylko można w każdej chwili normalnie pograć, ale także pogadać czy się pośmiać. Nie potrzebuje łaski debila, który panoszy się po forum jak knury jeździec i zgrywa ważniaka. Naucz się chłopczyku odrobiny powagi i przestań zgrywać przykładnego administratora bo nie wychodzi Ci to kompletnie a droga zapewne do tego jeszcze długa. Natomiast do zdecydowanej większości ludzi działających podobnie nie dorastasz pewnie nawet do pięt.
Dzięki dla Przepiera, który zgodził się opublikować ten tekst ryzykując przy tym banem albo ostrzeżeniem, bo spodziewać się pewnie można wszelakiego rodzaju dennych chwytów 
( P.S: Descham, nie można było tego wyjaśnić poza forum jak sugerowałeś w którymś poście, bo wierz mi, że pomimo najszczerszych próśb, ktoś nie chciał tego wyjaśniać poza forum, a jedynie je spamować popisując się przy tym różnymi edycjami i cytatami nie robiącymi na nikim żadnego wrażenia, czerpiąc z tego pewnie nieuzasadnioną frajdę ).
W obliczu obecnej sytuacji forum i w takim wydaniu nie jest mi ono niezbędne do szczęścia, także z wielką radochą i ulgą opuszczam je dobrowolnie, nie będąc przy tym już narażonym na obecność Pana A. ani zniżając się do poziomu postów w jego wykonaniu, który dodatkowo nie dość, że załatwił temat w najwygodniejszy dla siebie sposób idąc na totalną łatwiznę jakich mało, to także w moich oczach jest zarozumiałym dupkiem z małymi jajkami.
Dzięki wszystkim za miłe słowa i pozdro dla całej ekipy wporzo ludzi, widzimy się na gg i na serwie!
Tako rzekł Mecz na poprawę humoru.
|
|
| 10-11-2011 18:53 |
|