logo
Odpowiedz 
Psp netplay
Autor Wiadomość
Irwin Offline
Tutejszy
**

Liczba postów: 33
Psp netplay
Od jakiegoś czasu, zastanawiałem się czy ktoś z was ma PSP, prrzerobione, na orginalnym można bez problemu zagrać przez neta, a mi chodzi, o to czy jeśli ktoś z was ma, to byłby w stanie zagrać przez neta? przykładowo w takiego Monster Huntera 3rd. Jest tam tryb infrastructure mode, ale jak się połączyć z graczami innymi to niewiem, na ad-hoc nie próbowałem bo nie znam nikogo ze znajomych który by miał psp, i mógłbym to sprawdzić. Pisać na forach o psp, odrazu mi się niechce bo odpowiedź otrzymam pewnie po jakimś miesiącu.

[Obrazek: 13016.gif]
Pozdro dla użytkowników strony http://goalup.fora.pl/ od czarek789.
31-08-2011 17:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ludek Offline
Tutejszy
**

Liczba postów: 39
RE: Psp netplay
Sam posiadam pirackiego PSPka, aczkolwiek napieprzanie przez internet na konsolach mi bardzo zwisa i powiewa.

Sadzę jednak, że z tym raczej problemu nie ma, tak długo jak dana gra nie wymaga konkretnego softu by odpalić tryb multiplayer (co raczej jest i tak mało istotne, gdyż jeśli gra się w ogóle odpala to znaczy, że wymóg softowy jest spełniony)

[Obrazek: sig.gif]
31-08-2011 19:51
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Nemesis Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 16
Oczywiście że można grać, kiedyś ciorałem po necie w różne gry na PSP.
03-09-2011 21:15
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Andreas Offline
Administrator

Liczba postów: 514
Od niedawna sam mam PSP i chetnie bym w coś pograł online.
11-08-2013 16:44
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Theme Created By Endowment Policies, © 2008-2026.