|
World of Warcraft
|
| Autor |
Wiadomość |
Ludek
Tutejszy

Liczba postów: 39
|
World of Warcraft
(Jest w opisie działu więc wypadało by postawić temat)
World of Wacraft - gra na swój sposób już legendarna. Najpopularniejsze komercyjne MMORPG na świecie napędzające gospodarkę kilku azjatyckich państw. Przy okazji gra osadzona w "najbardziej rozbudowanym świecie fikcyjnym stworzonym na potrzeby gry video".
Gra ktoś? Zapraszam do dyskusji!
WoW to aktualnie moja druga w kolejności ukochana gra. Gram w niego już prawie 4 lata, zaczynałem w okolicach patcha 2.1. Jakoś tak chciało, że co dodatek zmieniałem realmy jednak wraz z wyjściem kataklizmu postanowiłem zakotwiczyć się w jednym miejscu. Tak oto ciułam żywot na europejskim Executusie (który mimo małej populacji wydaje mi się bardzo swojskim serwerem).
Za co uwielbiam tą grę? Za świat... Od zawsze byłem fanem produkcji Blizzarda (przez zawsze definiuje 6letniego szczyla naparzającego w Warcrafta 2 za młodu). Strasznie podobał mi się wykreowany przez Zamieć świat - topografia, fabuła... wszystko. To właśnie świat czyni WoWa dosyć unikalnym produktem na tle całego koreańskiego szytu zalewającego rynek... za żadnym innym MMORPG (no może za wyjątkiem LotRO i AoC) nie stoi 8 gier, 19 książek oraz 12 komiksów... Poza tym w WoWie zawsze jest coś do roboty...
Me dwie główne postaci:
Ludek, Fecusia
Także koniec bablania - zapraszam do dyskusji
|
|
| 21-08-2011 23:53 |
|
Patryk
Początkujący

Liczba postów: 2
|
|