![]() |
|
Sieć komórkowa - Wersja do druku +- Forum MyNetPlay (http://dudeski.host-hermer.pl/mynetplay) +-- Dział: Wash & Go (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Off-Topic (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Sieć komórkowa (/showthread.php?tid=87) |
Sieć komórkowa - Andreas - 31-08-2011 22:02 Z jakiej sieci macie telefony i jakie macie promocje? Ja podstawowy numer mam z Orange. Fajną promocją jest rozmawianie z trzema numerami za free po doładowaniu. W urodziny i imieniny mogę za darmo gadać i jeszcze po każdych dwóch minutach rozmowy dostaję sześć do wszystkich sieci gratis ![]() Numer dodatkowy mam z Playa. Fajnie, że starczy raz w roku załadować a po doładowaniu można gadać ze wszystkimi w Play za darmo Niskie stawki do wszystkich, ale trochę głupio, że inne sieci do Play mają drogo :/ Nie wiem czy to jakaś 'zmowa' czy faktycznie muszą płacić jakąś sporą prowizję za połączenie... ?
RE: Sieć komórkowa - Andreas - 08-09-2011 21:57 Nikt nie ma telefonu? Ale się ferajna trafiła ![]() Jak ktoś ma w telefon w Play Fresh to dostajemy 2zł za kod spod nakrętki fanty/sprita. W sumie za butelke zapłaciłem dziś... 1,5zł ![]() Czyli oszczędzam 50gr i jeszcze mam pół litra oranżady.
RE: Sieć komórkowa - Patrichi - 29-03-2012 1:18 No ja mam w Plusie
|