Forum MyNetPlay

Pełna wersja: Turniej "Super Spike V'Ball"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Mam dla Was propozycję zrobienia turnieju w grę nie ze stajni Kunia lecz równie fajnej i wciągającej.
Mamy lato, wakacje. Siatkówka plażowa jak się patrzy adekwatna do pory roku i pogody za oknem.

Parę ważnych spraw.
Gameplay : http://www.youtube.com/watch?v=unbaUXyVymA
Dobrze zaprezentowana gra, ogólne założenia oraz wygląd i tryb rozgrywki.

Założenia co do turnieju:
*Jedna rzecz do ustalenia to , czy wszyscy grali by tymi samymi charakterami, czy wybór spośród dostępnych czterech dowolny.
*Mecz do dwóch wygranych setów do 15 punktów, zasada: Rally-Point

Czekam na Wasze opinie Uśmiech
Nie głupie, nie głupie Duży uśmiech Ja osobiście bardziej wolałem kunia i może to było powodem dla którego jeszcze nie miałem zaszczytu w to pograć Uśmiech Pomysł turnieju ?? 5/5 Duży uśmiech
Jestem za Uśmiech
To zakładam że wyżej osoby które się wpisały są również chętne wziąć udział Uśmiech
No to mamy 3 osoby:
1.Sponki
2.greenup1991
3.Andreas

Myślę że jak zbierze się 6 osób można by rozegrać turniej Uśmiech Lub nawet 4 Język
Ok, więc:

1.Sponki
2.greenup1991
3.Andreas
4.Km93
To jak turniej we czterech czy czekamy jeszcze na jakieś osoby?
Jakby 2 osoby doszły, to bylo by lepiej, bo wtedy wiecej meczy, bo w 4 to turniej to będą 3 mecze.

Takze mozemy zaczekac jeszcze, jak nikt sie nie zapisze to zaczynamy Uśmiech
To nie dla mnie gra szczerze mówiąc Język. Każdy ma jakieś upodobania.
Także Sponki ty jesteś organizatorem tego turnieju Uśmiech
Powiesz zaczynamy to zaczniemy, powiesz czekamy to zaczekamy Uśmiech
Juz parę dni leży to ogłoszenie, a wątpię że zgłoszą się jeszcze ludzie , bo ta gra aż tak bardzo znana nie jest po za tym większość i tak bardziej zainteresowana jest Master Cup'em Duży uśmiech
Więc jak dla mnie zagrajmy czysto dla fun we czterech.
Z tym że ważna sprawa ustalenie kto gra jako player jeden a kto jako player dwa. Chyba że robimy jak mówiłem że gramy do dwóch wygranych setów. Więc raz jeden P1, a raz drugi. Do 15 punktów. Zrób jakąś tabelkę jak chcesz Duży uśmiech i można zaczynaćUśmiech
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie