Forum MyNetPlay

Pełna wersja: Instrumenty
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Gracie na jakimś instrumencie?

Ja sobie ostatnio kupiłem harmonijke ustną i jestem wniebowzięty Duży uśmiech Wspaniały instrument.

Gram też na gitarze klasycznej a swego czasu grałem też na keyboardzie (nim sie zasilacz spalił...)
Wszystkie instrumenty z klawiszami, gorzej z gitarami i perkusją, ale też daję radę ;D
A wiem, że też komponujesz. Może masz jakąś strone www ze swoimi utworami? Duży uśmiech
Ogólne pojęcie muzyczne mam, gorzej z brakiem sprzętu Duży uśmiech

Strony jeszcze nie mam Uśmiech Wszystkie utwory wrzucam na serwer 4shared. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to mogę podesłać linki do moich gotowych prac Uśmiech
Jak chcesz to mogę je wszystkie powrzucać na mój serwer (miejsca mam bardzo dużo) Duży uśmiech
Dzięki za propozycję. Szykuje się jeszcze kilka produkcji, to wtedy pewnie się odezwę Oczko
Ja naparzam na wiośle. Gitarka elektryczna od kilku lat. Poza tym gitara basowa rekreacyjnie, kiedyś keyboard, trochę perkusja.
Ile Cie kosztowało to wioślarstwo?
Droga zabawa. Ostatnio się wykosztowałem. Kupiłem Fendera Strata, czyli o 2,200 mniej w portfelu Uśmiech
No też kiedyś chciałem powiosłować, ale właśnie cena... :/
Stron: 1 2
Przekierowanie