Forum MyNetPlay

Pełna wersja: Soldat - ulubiona broń
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Grał ktoś z was w Soldata? Jaka jest wasza ulubiona broń?

Ja przepadam za Desert Eagles. Taka broń dla kowboja Cwaniak
No soldat to świetna gierka. Niestety coraz więcej serverów przepełnona jest cheaterskimi kmiotami, którzy biegają ze zmodowanymi broniami.
Ja osobiście gram M79 - to moja broń cudo. Niezwykle mocna, ale wymagająca szczególnej precyzji przy strzale ( kąt i szybkość strzału )
Lubię też robić syf Minigunem Uśmiech Jak się odpali serie to można przeciwnika wbić w ściane;D
Aktualnie uczę się grać na Rugerze ( słabsza wersja berety )
Jak cos, to jestem chętny do gry!
Gram w Soldata już od wielu lat i z tego powodu, jako zaawansowany gracz, używam trudnej w obsłudze broni - m79. Granatnik ma bardzo słaby zasięg, zaledwie jeden pocisk, długie przeładowanie i ciężko wycelować - konieczne jest szybkie obliczenie parabolicznego toru lotu pocisku i prędkości w płaszczyźnie przeciwnika. Umiejętność oddawania precyzyjnych strzałów z najtrudniejszej w obsłudze broni w Soldacie sprawia, że wielu rywali frustruje się tym faktem.

Poza tym grywam najchętniej Mp5, Spasem, minigunem, rugerem, pistoletem a i ak nie pogardzę Uśmiech
(05-09-2011 17:26)Meczu napisał(a): [ -> ]No soldat to świetna gierka. Niestety coraz więcej serverów przepełnona jest cheaterskimi kmiotami, którzy biegają ze zmodowanymi broniami.
Ja osobiście gram M79 - to moja broń cudo. Niezwykle mocna, ale wymagająca szczególnej precyzji przy strzale ( kąt i szybkość strzału )
Lubię też robić syf Minigunem Uśmiech Jak się odpali serie to można przeciwnika wbić w ściane;D
Aktualnie uczę się grać na Rugerze ( słabsza wersja berety )
Jak cos, to jestem chętny do gry!

No ja też przez lata delektowałem się M79, którą uważam posługuję się na dziś bardzo dobrze. Przeciwnicy rozpryskując się na suficie często klną, co niewątpliwie uwłaczało tej grze z p
mojego punktu widzenia, dlatego od około 2 miesięcym postanowilem wyjść na przeciw wszystkim słabszym graczon i gram piłą + Steyer'em.
Wyniki są obiecujaceUśmiech
Też lubię granatnik. Jakoś daje największą frajdę po 'skaleczeniu' przeciwnika.

A jak nazywa się karabin snajperski? Barret?

Hehe. Bardzo ciekawa broń, szczególnie gdy akcja dzieje się dość szybko Cwaniak Niejeden przeciwnik po wyskoku już nie wyląduje... Duży uśmiech

Pamiętam jak w jednej grze zostałem okrzyknięty 'noobem', gdy ukryłem się w krzakach z piłą łańcuchową i ciąłem wszystkich przeciwników drużyny przeciwnej.

Nie wiem kto jest większym 'noobem'. Gość, który bronią krótkiego zasięgu nabija sobie multi-kille czy ludzie, którzy nie potrafią ustrzelić nieruchomego celu... Oczko
Ja myśle, że w takim układzie na dniach można w soldacika zagraćUśmiech
A to piłą to znany chwyt:]
Ja czasami wspinam się na wzgórze i kampuje z Barrety właścieUśmiech
A jaką broń dobieracie jako drugorzędną? Ja piłę zazwyczaj, dla rozrywki. Pistolety to taka broń dla desperatów jak się amunicja skończy, nożem można rzucić (pełno takich serwów tylko z nożami) a rakietnica to prędzej można deadnąć niż oddać celny strzał Śpiący
Ja pistoletem Oczko czasem gdy nie chce mi się przeładowywać głównej broni to nabijam triple kile właśnie z niego Oczko

Przy okazji, na jakich serwerach grywacie? Kojarzycie może rivijskiego?
Oj ja zazwyczaj wbijam na dowolny serwer Deadmatcha na którym jest góra trzech graczy bądź na CTF gdzie jest ok 5.

Czasem dla rozrywki wejdę sobie na serwer 'nożowy' Język
No ja tylko Capture the flag, ewentualnie jak jest nas więcej można strzelić teammatchUśmiech
Serwery nożowe są dla mnie totalną poważką, nie kumam ich idei, łazisz i ten dźwięk.
Najlepszym zawodnikiem posługującym się nożem jest Kibic Kolportera.
Stron: 1 2
Przekierowanie